روش اول: در قالب قرارداد کنسرسیوم
چنانچه متقاضی، قرارداد اجرایی خود را با یکی از شرکتهای کنسرسیوم منعقد نماید، به شرح زیر عمل خواهد شد:
۱. کشاورز قرارداد اجرایی خود را با پیمانکار منعقد و قرارداد مذکور را به تأیید دستگاه نظارت و مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان میرساند.
۲. مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان نمایندهٔ کنسرسیوم را جهت دریافت کمک بلاعوض۵۰ درصدی (به ازای هر هکتار حداکثر ۳۵ میلیون ریال) معرفی میکند.
۳. صندوق نمایندهٔ کنسرسیوم را جهت دریافت ضمانتنامهٔ بانکی به میزان ۶۵ درصد مبلغ ۳۵ میلیون ریال به ازای هر هکتار به بانک مورد نظر پیمانکار معرفی مینماید.
۴. صندوق پس از دریافت ضمانتنامه، مبلغ ۵۰ درصد کمک بلاعوض را به نمایندهٔ کنسرسیوم پرداخت مینماید.
۵. شرکت پیمانکاری (کنسرسیوم) پس از دریافت مبلغ ۵۰ درصد قبل از انجام خرید باید نسبت به ارائهٔ پیشفاکتور به دستگاه نظارت اقدام و دستگاه نظارت موظف است ظرف مدت ۴۸ ساعت اعلام نظر نموده و جهت اقدام، به پیمانکار اعلام نماید.
پیمانکار موظف است پس از انجام خرید، اجناس خریداری شده را به تأیید ناظر برساند. پس از تحویل موقت پیمانکار کلیهٔ اسناد اعم از فاکتورهای قطعی و صورت وضعیت قطعی را جهت بررسی به دستگاه نظارت تحویل میدهد و دستگاه نظارت ظرف مدت حداکثر ۱۵ روز رسیدگی کرده و در صورت تأیید جهت پرداخت، تحویل مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان مینماید.
مدیریت جهاد کشاورزی پس از تأیید صورتوضعیت قطعی توسط دستگاه نظارت، پیمانکار را به همراه اسناد مربوطه جهت دریافت بقیهٔ کمک بلاعوض (۳۰ درصد) به صندوق معرفی خواهد نمود که ۵ درصد اعتبار پرداختی به مدت یک سال شمسی نزد صندوق به عنوان حسن انجام کار باقی میماند که پس از تحویل قطعی پروژه قابل پرداخت خواهد بود. شایان ذکر است ۱۵ درصد سهم کشاورز از طریق شرکتهای پیمانکاری ضمانت گردیده (۶۵ درصد ضمانتنامه) که کشاورز متعهد به پرداخت مبلغ فوق به صورت نقد با اقساط پیمانکار خواهد بود.
روش دوم: طرحهای اجرا شدهٔ خارج از کنسرسیوم
در این روش متقاضی نسبت به اجرای آبیاری تحت فشار در سال ۹۰ با هماهنگی مدیریت جهاد کشاورزی و تحت نظارت شرکتهای مهندسین مشاور ناظر اقدام مینماید. مدیریت جهاد کشاورزی پس از اخذ مدارک متقاضی اعم از قرارداد اجرای اسناد مالکیت، دفترچهٔ طرح تأیید شده، پروانهٔ بهرهبرداری، و سایر مدارک از دستگاه نظارت اقدام مینماید. تحویل موقت با حضور نمایندگان دستگاه نظارت، مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان و متقاضی برگزار و در صورت تحویل موقت، پیمانکار صورتوضعیت قطعی را تهیه و پس از اخذ تأیید دستگاه نظارت به مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان ارائه مینماید.
مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان قرارداد اعطای کمک بلاعوض را منعقد نموده و متقاضی را جهت دریافت سهم بلاعوض دولت تا سقف ۹۵ درصد از سهم بلاعوض معرفی مینماید.
بدیهی است ۵ درصد باقیمانده پس از تحویل قطعی پروژه به پیمانکار قابل پرداخت خواهد بود.
در این روش به دلیل اجرای کامل پروژه، سهم متقاضی به صورت نقد دریافت نخواهد شد.
روش سوم: متقاضی جدید خارج از کنسرسیوم
۱. متقاضی با ارائهٔ مدارک از جمله طرح مصوب، اسناد مالکیت، پروانهٔ بهرهبرداری و... به انجمن صنفی مراجعه مینماید.
۲. پیمانکار مورد نظر متقاضی تعیین و قرارداد اجرایی امضاء و به تأیید دستگاه نظارت برساند.
۳. پس از انتخاب پیمانکار قرارداد اعطای کمک بلاعوض توسط انجمن تنظیم و به تأیید مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان رسیده، متقاضی یا پیمانکار به وکالت از متقاضی نسبت به ارائهٔ پیشفاکتور اقدام و به تأیید دستگاه نظارت میرساند.
مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان متقاضی را به همراه پرونده به صندوق جهت آزادسازی قسط اول (معادل ۵۰ درصد) طبق نظر دستگاه نظارت اقدام مینماید.
۵. صندوق پس از دریافت ۱۵ درصد سهم متقاضی به صورت نقد و اخذ سفته نسبت به آزادسازی ۵۰ درصد مجموع سهم بلاعوض و ۱۵ درصد خودیاری اقدام خواهد نمود.
۱. ۵. اخذ سفته مطابق یک و نیم برابر کل مبلغ برآورد شده خواهد بود.
۲. ۵. آزادسازی اقساط در وجه صاحبان فاکتور پیمانکار انجام خواهد شد.
۳. ۵. بدیهی است دستگاه نظارت در زمان آزادسازی قسط اول به میزان ۲۵ درصد هزینهٔ اجرایی را در وجه پیمانکار آزاد خواهد نمود.
۴. ۵. آزادسازی هرگونه هزینه در قالب قسط دوم حداکثر به میزان ۸۰ درصد مجموع کمک بلاعوض دولتی و ۱۵ درصد سهم خودیاری متقاضی خواهد بود.
۵. ۵. در مرحلهٔ پایانی پس از تحویل موقت طرح و پس از ارائهٔ صورت وضعیت قطعی که به تأیید دستگاه نظارت رسیده است، ۹۵ درصد مجموع کمک بلاعوض و ۱۵ درصد سهم خودیاری قابل پرداخت بوده و ۵ درصد مابقی اعتبار به مدت یک سال شمسی به عنوان حسن انجام کار در نزد صندوق باقی خواهد بود که پس از تحویل قطعی پروژه به پیمانکار پرداخت خواهد شد.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر